keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Toisenlainen kuntakartta 18.4. klo 18

Hallitus valmistelee koko kuntakartan uusimista. Suurin osa kunnista aiotaan lopettaa. Hanke uhkaa kuntien lähipalveluja, kymmeniä tuhansia työpaikkoja ja asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia. Se vie kohti jättikokoisia markkinakuntia. Kuntauudistuksen valmistelua leimaa vaihtoehdottomuus ja asukkaiden sivuuttaminen.

Toisenlainen kuntakartta -kirjassa kerrotaan, että vaihtoehtoja kuitenkin on. Kirjan kirjoittajina kaupunginvaltuutettuja, tutkijoita, kunta-alan ammattilaisia ja asukasliikkeiden aktiiveja. Kirjoittajien joukossa mukana myös kommunistisen nuorisoliiton jäseniä, sekä uusia että vanhoja. Yksi kirjoittajista, Hyvinkään kaupunginvaltuutettu Olli Savela, on keskiviikkona 18.4. Hyvinkään pääkirjastolla kello 18 esittelemässä kirjaa sekä vaihtoehtoja kuntauudistukselle. Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Uudenmaan kommunististen nuorten ja SKP:n Hyvinkään osaston kanssa.

Tilaisuus on ilmainen ja paikalla on mahdollista hankkia kirja hintaan 20 euroa. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti